april 22, 2024

Oslo er flott!

Se selv

I Oslo – hvor bør du spise?

I denne posten skal vi forestille dere de beste restaurantene i Oslo 🙂 Vi håper at dere blir fornøyde når dere spiser godt i disse stedene!

  1. Den glade gris

Den Glade Gris spesialiserer seg på retter laget av svin. Spesialitet er langrillet svineknoke! Kokker tilbereder mat etter slowcooking-metoden og bruker flere dager på å marinere og langtidssteke maten, noe som betyr mye mer smak, og kjøtt som er utrolig mørt.

Restauranten tilbyr god norsk mat presentert på en ærlig og rustikk måte. Man samarbeider her med bryggerier over hele landet, så ølutvalget er stort. Hver dag lager kokkene to lunsjsupper basert på overskuddet av råvarer fra dagen før.

2. VulkanFisk

På denne restauranten serveres fisk og sjømat, så det et stedet for folk som elsker slik mat.

Arbeidere elsker fisk, kan fisk og liker å fortelle om fisk! De kjenner historien bak alle deres råvarer. Leverandører er også like lidenskapelig opptatt av havets skatter som dem – og det gjør at gjestene smaker 🙂

3. Der Pepern Gror

Der Pepern Gror ble grunnlagt av en familie fra India, så du kan spise her virkelig og fanstastisk indisk mat.

Fra menyen kan du velge mellom streetfood, grill, homestyle cooking og restaurant curries. Og er du ekstra heldig står mamma på mutterns
hjørne i kjøkkenet og fikser deg din middag.

Fra åpne kjøkken – første av sitt slag i Norge –du kan bli invitert til dialog med kokkene og et innblikk i hvordan indisk mat lages.

4. Ruffino

Hvis du leter etter en italiensk restaurant, med de mest smakfulle rettene, er Ruffino det rette stedet for deg.
Her blir du møtt hyggelige servitører, som gjør alt for å gi deg en god service og et lite innblikk i Italia, med god tradisjonsrik mat.

Her kan du spise delig spaghetti, ravioli og lasagna og drike fanstastisk italiensk vin!

5. Hanami

I Hanami har du miligheten til å spise nydelig japansk mat! Arbeidere ønsker at restaurenten blir stedet som du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Deres meny inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki, Izakaya og sushibar. Konseptet går ut på at man bestiller flere småretter som deles ved bordet.