desember 2, 2023

Oslo er flott!

Se selv

Hvor kan du drikke en lekker kaffe i hodedstaden?

Dette innlegget er for kaffeelskere, fordi vil vi presentere de beste kaféene i Oslo. Vi drakk kaffe i alle steder, så vi kan anbefale det så mye dom mulig 🙂

  1. Kaffebrenneriet

I Kaffebrenneriet lager folk nytraktet Svart kaffe på sitt beste. De serverer alltid to ulike Svart kaffe og lager også nydelige espressobaserte kaffedrikker med egen Husets Espresso og fløyelsmyk steamet melk. Når du er her, prøv også en av isdrikker, te eller en kopp varm sjokolade.

Kaffebrenneriet tilbyr gjester en smaksrik opplevelse hver gang!

Issjokolade
Caffè Mocca

2. Pascal

Kaffebar Pascal Pascal tilbyr en lekker kaffe i noen steder i Oslo for eksempel som nærmeste nabo til slottet ligger Pascals største konditori. 

Bak disken finner du flinke og hyggelige baristaer! Det et verdt å komme inn for en nydelig kopp kaffe og en fransk croissant.

Pascal tilbyr også blant annet påsmurte baguetter, hjemmelagde supper, salater, quiche og croque monsieur.

3. Åpent Bakeri

Åpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer. Arbeidere jobber både dag og natt for å levere fersk brød og kaker.

Dette bakeriet har flere steder i Oslo, men alle er hyggelig å drikke en nydelig kaffee og samtale med venner. Her er rimmelige priser og serveres gratis syltetøy til bakverk.

4. Haralds Vaffel

Haralds Vaffel gjør de deiligste vaflene i verden! Vaflene er knasende og myke <3 Du kan velge mellom flere variasioner, med syltetøy, frukt, peanøttsmør, kremfllte, brunost…. Disse vaflene er fantastiske rett og slett!

Obraz może zawierać: na zewnątrz